Početna strana | Registracija | Prijava
 
 
 
RRC distributer za VMware rešenja
Datum objave 11.05.2015
Untitled Document
 

RRC distributer za VMware rešenja

 

Poštovani Partneri,

Obaveštavamo Vas da je kompanija RRC doo Beograd potpisala distributerski ugovor sa kompanijom VMware. Potpisivanjem ugovora sa VMware kompanijom, RRC će proširiti svoj portfolio za još jednan renomiranim brend, koji je globalni lider u virtualizaciji i "cloud computing" rešenjima. RRC od 1. Jula može da ponudi kompletan portfolio VMware rešenja za virtuelizaciju, partnerima u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Albaniji.

Virtuelizacija je fundament za "cloud computing", a VMware je lider na tom području, sa preko 80% učešća na svetskom tržištu. Tradicionalni IT više ne može na efikasan način da podržava kompleknost i složenost poslovanja koje je potrebno današnjim korisnicima, zbog čega preko 30% svih IT budžeta u Evropi locirano na "cloud computing".

VMware tehnologija se podjednako efikasno koristi u državnom sektoru, energetskim kompanijama i bankarskom sektoru, ali i u drugim velikim kompanijama, kao i u srednjim i malim preduzećima. Tehnologija VMware je široko raširena, o čemu govori podatak da kompanija ima 350.000 korisnika u svetu i 50.000 partnera sa kojima sarađuje.

Saznajte više na:

www.vmware.com

Pozivamo vas da nas kontatirate kako bi vam detaljnije predstavili VMware rešenja i mogućnosti koje nudi. Tu smo da vam obezbedimo našu servisnu i poslovnu podršku.

Za detaljnije informacije kontakt mail:
bojan.milidrag@rrc.rs

Vaš RRC

 

 
 
Posete 2042
 
 
 
Demo laboratorija
Demo laboratorija
Je mesto gde su rođeni ideja i projekti. To je jedinstveno mesto gde je moguće praviti i testirati skoro sva hardverska i softverska rešenja.