Početna strana | Registracija | Prijava
 
     
 
 
EMC and Showcase
 
 
 
 
     
 
 
Untitled Document
 

EMC je svetski lider u polju razvoja tehnologija i rešenja vezanih za infrastrukturu potrebnu za skladištenje svih vidova informacija, koji trenutno nudi najkomplementniji proizvodni portfolio. Ovakva rešenja pružaju organizacijama različitih veličina mogućnost da se takmiče sa konkurencijom koristeći punu vrednost informacija koje poseduje. Danas se količina informacija u digitalnom svetu, prostire u nedogled, uvećavajući se svakim danom, rocenjuje se da će količina informacija u narednih 3 godine povećati za 6 puta.

Najefikasniji način za upravljanje pomenutom količinom informacija jeste strateška implementacija informacione infrastrukture koja predstavlja skup proizvoda, usluga i iskustva zasnovanih na skladištenju, zaštiti, optimizovanju i korišćenju informacija. Implementacijom takve infrastrukture mogu se izbeći potencijalni ozbiljni rizici i značajno se smanjiti ukupni troškovi upravljanja informacijama.

Svaka organizacija koja poseduje mogućnost deljenja informacija, pristup informacijama 24x7, mogućnost upoređenja informacija, korišćenje informacija u procesu donošenja odluka i zaštitu informacija od neautorizovanog korišćenja ima dodatnu vrednost koja je nemerljiva i koja još donosi ozbiljnu prednost u borbi sa konkurencijom u njenom poslovnom okruženju.

RRC kao distributer EMC opreme i rešenja za Adriatic regiju, svojim partnerima i njihovim krajnjim korisnicima pruža kompletnu uslugu koja se sastoji od: analize postojaćeg stanja infrastrukture kod korisnika, dizajna krajnjeg rešenja u skladu sa korisnikovim zahtevima i potrebama, implementacije pomenutog rešenja, obuku partnera i korisnika, pristup skladištu rezervnih delova, tehničku podršku i održavanje sistema na nivou 24x7 u garantnom i vangarantnom roku.

 
 
 

 

VNXe VNX RecoverPoint ViPR EMC showcase Networker ScalelO Avamar VMAX VxRail DataDomain XtrimIO Isilon