Početna strana | Registracija | Prijava
 
 
 
Untitled Document
 

EMC VNXe

   

Šta je VNXe?

 
 

VNXe je Unified Storage rešenje za skladištenje informacija, koje uključuje mnoge funkcije koje postoje u kompleksnijim EMC Storage sistemima. Neke od tih osobina su ugrađene u njegov softver, čime se smanjuje fizička količina samog sistema, snaga potrebna da se pokrene i najvažnije, dolazi do smanjenja troškova.

VNXe uključuje: EMC Unisphare Unified softver za upravljanje (VNX), virtuelizacija (VMware), Flash Drive podršku (VNX ili VMAX3) kompresiju i deduplikaciju (DataDomain ili Avamar).

 

 
 

Gde se koristi?

 
 

VNXe je idealan za male i srednje kompanije (dobar odnos cene, raspoloživog prostora i jednostavnost upravljanja) ili veće kompanije kojima je potrebno čuvanje podataka na udaljenoj lokaciji (kao što su banke ili trgovinski lanci).
Kupci često koriste VNXe za: Microsoft Exchange (e-mail – do 2500 korisnika), baze podataka (Oracle), privatni Cloud, virtuelni desktop (do 600 virtuelnih desktopova) ili univerzalne direktorijume podataka.

Operativni upravljački sistem VNXe je dizajniran tako da bude jednostavan za upotrebu, tako da mnogi korisnici sami instaliraju i koriste ovo rešenje.
Na www.EMC.com postoji i veoma intuitivan VNXe simulator- alat koji omogućava korisnicima, kako postojećim tako i budućim, realni uvid u funkcionisanje sistema.

 
 
 
       
  Processor/Expansion
Drive Enclosures

- 12 (3.5“) drives, enclosures can be mixed
- Maximum of 500TB
  Disk & Processor Enclosure
12 or 25 drives

- Holds software that manages system
- 2 processor boards
- AC or DC power supplies
 
       
  Processor/Expansion
Drive Enclosures

- 25 (2.5“) drives, enclosures can be mixed
- Maximum of 500TB