Početna strana | Registracija | Prijava
 

 
 
VMware
VMware
Untitled Document
 
 

RRC distributer za VMware rešenja

 

Poštovani Partneri,

Obaveštavamo Vas da je kompanija RRC doo Beograd potpisala distributerski ugovor sa kompanijom VMware. Potpisivanjem ugovora sa VMware kompanijom, RRC će proširiti svoj portfolio za još jednan renomiranim brend, koji je globalni lider u virtualizaciji i "cloud computing" rešenjima. RRC od 1. Jula može da ponudi kompletan portfolio VMware rešenja za virtuelizaciju, partnerima u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Albaniji.

Virtuelizacija je fundament za "cloud computing", a VMware je lider na tom području, sa preko 80% učešća na svetskom tržištu. Tradicionalni IT više ne može na efikasan način da podržava kompleknost i složenost poslovanja koje je potrebno današnjim korisnicima, zbog čega preko 30% svih IT budžeta u Evropi locirano na "cloud computing".

VMware tehnologija se podjednako efikasno koristi u državnom sektoru, energetskim kompanijama i bankarskom sektoru, ali i u drugim velikim kompanijama, kao i u srednjim i malim preduzećima. Tehnologija VMware je široko raširena, o čemu govori podatak da kompanija ima 350.000 korisnika u svetu i 50.000 partnera sa kojima sarađuje.

Saznajte više na:

www.vmware.com

 
Pozivamo vas da nas kontaktirate kako bi vam detaljnije predstavili VMware rešenja i mogućnosti koje nudi. Tu smo da vam obezbedimo našu servisnu i poslovnu podršku.

Za detaljnije informacije kontakt mail:
 
bojan.milidrag@rrc.rs
jasna.stojic@rrc.rs
 

Vaš RRC