Početna strana | Registracija | Prijava
 
 
 
Veeam
Veeam
Untitled Document
 
 
   

RRC distributer za Veeam rešenja

 
 

Od 1. septembra kompanija RRC d.o.o. Beograd je postala distributer Veeam rešenja. Na ovaj način RRC proširuje svoj portfolio sa još jednim renomiranim brendom. RRC od sada može da ponudi kompletan portfolio Veeam rešenja za backup and recovery virtuelnog okruženja, partnerima u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Dobijanjem statusa autorizovanog distributera RRC je zadovoljio najviše kriterijume partnerskog programa sa kompanijom Veeam, čime je dokazao da je lider u svojoj sferi poslovanja.

Kompanija Veeam osnovana je 2006. godine i trenutno ima 33.000 partnera i više od 157.000 korisnika širom sveta.

Od samog starta ova kompanija se fokusirala na kreiranje softverskih rešenja za virtuelnu infrastrukturu. Veeam® Backup & Replication™ rešenje obezbeđuje brz, fleksibilan i pouzdan oporavak virtualizovanih podataka i aplikacija u VMware vSphere i Microsoft Hyper-V virtuelnom okruženju.

Veeam Software prepoznaje nove izazove s kojima se suočavaju kompanije širom sveta u ispunjavanju ciljeva 'Always-On Business™'- poslovanja koje mora funkcionisati 24/7/365. Kako bi ispunio ta očekivanja Veeam je osmislio potpuno nova rešenja i predvodnik je na novom tržištu dostupnosti modernih data centara, Availability for the Modern Data Center™. Za razliku od tradicionalnih rešenja za izradu sigurnosnih kopija koji imaju ciljano vreme oporavka (RTO) i ciljanu tačku oporavka (RPO) u satima ili danima, Veeam pomaže organizacijama da ispune ciljano vrijeme i tačku oporavka (RTPO™) za manje od 15 minuta, za sve aplikacije i podatke. To je moguće postići zahvaljujući potpuno novoj vrsti rešenja koje omogućava oporavak velikom brzinom, izbegava gubitak podataka, ima mogućnost provere konzistentnosti sigurnosne kopije, efikasno koristi podatke pohranjene u sigurnosnim kopijama i potpuno je pregledan. Veeam Availability Suite™, koji uključuje Veeam Backup & Replication™, koristi prednosti virtualizacije, sistema za pohranjivanje podataka i tehnologije u cloudu te omogućava modernim data centrima da pomognu organizacijama u uštedi vremena, izbegavanju rizika i drastičnom smanjenju kapitalnih i operativnih troškova.

 
www.veeam.com

 
Pozivamo vas da nas kontaktirate kako bi vam detaljnije predstavili Veeam rešenja i mogućnosti koje nudi. Tu smo da vam obezbedimo našu servisnu i poslovnu podršku.

Za detaljnije informacije kontakt mail:
 
bojan.milidrag@rrc.rs
jasna.stojic@rrc.rs
 

Vaš RRC