Početna strana | Registracija | Prijava
 
AVAYA SIDE
AVAYA SIDE
Untitled Document
 
 
 
   
Avaya EZ Quote
 
 
 
 
 
 
IP Office Server Edition
IP Office Server Edition
AVAYA IP Office IP500/IP500 v2 centralna jedinica

IP Office

IP Office Server Edition
 

IPO Server Edition je moćna verzija telefonske centrala Avaya-nog IP Office rešenja. IOP Server Edition je idealno rešenje za preduzeća srednje veličine. Omogućava brzu i laku objedinjenu komunikaciju, mobilnost, bolju saradnju i visok nivo dostupnosti. IPO Server Edition podržava do 2500 krajnjih korisnika i može povezati do 150 lokacija. Server Edition na ovaj način može lako da isprati rast i zahteve preduzeća. Server Edition može biti instaliran na sledeće platforme: Linux Server, IP500 V2, Linux Expansion.


  • Jednostavna instalacija i administracija sistema je ono što izdvaja Server Edition. Administratori mogu lako da pristupe svakom korisniku na mreži bilo da se radi o jednoj lokaciji ili o maksimalnih 150 lokacije. Komponente se ponašaju kao jedna logička jedinica i mogu se administrirati preko integrisanog sistema.

 
  • Pouzdanost Server Edition - Server Edition pruža solidnu pouzdanost korisnicima. U slučaju nestanka struje aktivni pozivi ostaju konektovani, dok IP telefoni koji su u idle modu (neaktivni mod) se automatski preregistruju na alternativini (rezervni) server. Server Edition čuva (bekapuje) govornu poštu i pozdravne poruke u realnom vremenu. Na ovaj način čuvaju se važne informacije.
  • Dostupnost – Server Edition se pobrinuo da budete dostupni bilo gde da ste. Poziv može istovremeno da zvoni na Vašem iPhone, android uređaju, mobilnom telefonu, Wi-Fi ili 3G/4G mrežama. Avaya-ina mobilna aplikacija pruža mogućnost primanja poziva koji možete prebaciti, staviti na čekanje odnosno sve one mogućnosti koje imate i na telefonu u kancelariji (desk phone). Ova mogućnost pruža veliku mobilnost u radu. Daljina više nije bitna, Server Edition omogućava zaposlenima koji rade sa udaljenih lokacija, kao i zaposlenima koji rade od kuće imaju istu produktivnost kao da su u kancelariji. Jednostavno u svakom trenutku kućni telefon, mobilni telefon ili bilo koji drugi android uređaju možete pretvoriti u kancelariski, poslovni telefon. Korisnici imaju potpunu kontrolu poziva kao i sposobnost kontrole konferenciskih poziva.


 
  • IPOCC - Novi nivo usluga: Velike kompanije godinama unazad koriste Avaya kontakt centar rešenja i njihove inovacije. Sada je to moguće i za srednja preduzeća. Na jednostavan način klijent vas može kontaktiranti telefonom, email-om, web chat-om ili faxom. Agent može jednostavno preći sa web chata na telefonski razgovor u svakom trenutku dok su mu informacije o klijentu uvek dostupne. Ova mogućnost će povećati nivo vaše usluge, a samim tim i efikasnost vašeg preduzeća.
 

 
www.avaya.com